Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 30th, 2023 | by fileto

0

Στο πλευρό του Ευρ. Στυλιανίδη η Βούλα Ελευθεριάδου

Ισχυρό μήνυμα παραταξιακής ενότητας και τοπικής συστράτευσης έστειλαν μαζί οι δύο αντίπαλοι των προηγούμενων εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, η Βούλα Ελευθεριάδου και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Με πρωτοβουλία τη πολιτεύτριας ιατρού συγκεντρώθηκαν πολλοί φίλοι και υποστηρικτές της από το επιτελείο της κατά τις προηγούμενες εκλογές και δήλωσαν συστράτευση με τον Ευριπίδη στις εκλογές της 21ης Μαίου 2023.Η ίδια δημοσίως ενθαρρύνει όσους την στήριξαν να ενταχθούν τώρα στον αγώνα υπέρ του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε από καρδιάς τη συνάδελφο του και όλους τους φίλους της και τόνισε ότι «Η Βούλα είναι μια αγωνίστρια που όπως κι εγώ δεν ανέβηκε με ανσανσέρ αλλά με πολύ κόπο από τα σκαλοπάτια στους δημόσιους ρόλους, γι’αυτό την τιμώ.

Υπήρξαμε συνεργάτες όταν ήταν εκδότρια της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΔΑ, ανταγωνιστές όταν συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ το 2019, αλλά πάντα καλοί φίλοι και συμμαχητές για τις κοινές αξίες και για τη Ροδόπη.

Σήμερα ωριμότεροι από ποτέ, έχουμε ενώσει δυνάμεις για το καλό του τόπου μας και είναι σημαντικό ότι με τη σημερινή σας παρουσία επικυρώνεται αυτή τη συνεργασία…»


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑