Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 30th, 2023 | by fileto

0

ΤΟΛΜΑ με επικεφαλής τον Θανάση Κολυβά

ΚΑΙ Η ΑΜΘ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ

Ένα κόμμα από τα 50 που θα συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση και έχει επικεφαλής από την Καβάλα είναι το κόμμα «ΤΟΛΜΑ» του Θανάση Κολυβά, δημοσιογράφου.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του αναφέρει: «Καλημέρα και καλό αγώνα θα ήθελα να σας ενημερώσω πως θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, Α’ Θεσσαλονίκης και φυσικά στην Καβάλα, θα ήθελα να ζητήσω να συμμετάσχουν όλοι στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας και να τονίσω πως είμαστε μια οικογένεια στην οποία είμαστε όλοι το ίδιο, στρατιώτες για την μεγάλη αλλαγή.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα που δεν ήταν ούτε εύκολο ούτε αυτονόητο, το Τ.ΟΛ.ΜΑ κατεβάζει ψηφοδέλτιο σε όλη την Ελλάδα με τις προβλεπόμενες από τον εκλογικό νόμο διαδικασίες και προϋποθέσεις.

Τ.ΟΛ.ΜΑ με και αλλάζουμε τα πάντα».

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος διαβάζουμε: «Το Κίνημα μας δεν έχει χρηματοδότηση από κανέναν και δεν θα δεχθούμε ποτέ, επίσης δεν έχει συνδρομή μελών καθώς πιστεύουμε στην εθελοντική συμμετοχή και γνωρίζουμε την δύσκολη οικονομική κατάσταση των Ελλήνων , όποιος επιθυμεί μπορεί να στηρίξει το Κίνημα με κατάθεση στον λογαριασμό του Κινήματος μας. Λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα…».

Παράλληλα σημειώνουν ότι: «Μόνο μέσα από την ενεργό συμμετοχή των πολιτών θα εξασφαλιστεί η αναγκαία για την Πατρίδα μας.

Οι κίνδυνοι και τα προβλήματα όσο και αν φαίνονται βουνό είναι μηδαμινά μπροστά στον ενωμένο Ελληνικό Λαό, μπροστά στο Ανεξάρτητο Έθνος Κράτος των Ελλήνων. Πώς όμως είναι δυνατόν να αλλάξουν όλα όταν παραμένουν σε θέσεις ευθύνης και εξουσίας όλοι αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την Εθνική συμφορά»…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑