Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 1st, 2023 | by fileto

0

Ενθουσιασμός στα Πομακοχώρια για τον Ανδρουλάκη

Με επίσκεψη το απόγευμα της Κυριακής, στο ορεινό χωριό Κένταυρος της Ξάνθης, ένα από τα μεγαλύτερα Πομακοχώρια, ολοκλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, τη διήμερη περιοδεία του στη Θράκη.

Το συγκεκριμένο χωριό είχε επισκεφτεί πριν από 25 χρόνια, όταν ως φοιτητής συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα της νομαρχίας για την καταγραφή των αγροτικών μηχανημάτων.

Συγκινημένος ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε στους κατοίκους ότι είχε επισκεφτεί το χωριό τους πριν από 25 χρόνια, όταν ως φοιτητής συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα της νομαρχίας για την καταγραφή των αγροτικών μηχανημάτων.

«Ξεκίνησα εδώ στην Ξάνθη, στο πανεπιστήμιο, από την ΠΑΣΠ και χαίρομαι πάρα πολύ που μετά από τόσα χρόνια επιστρέφω ως Πρόεδρος της παράταξης. Η δημοκρατική παράταξη είναι αυτή, που ήρε τις διακρίσεις. Είναι η παράταξη που αγωνίστηκε για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες, χωρίς καμία διάκριση. Δεν υπάρχουν για εμάς διακρίσεις λόγω θρησκεύματος. Όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι σε όλα τα χωριά και σε όλες τις πόλεις. Θέλω να θυμηθείτε ότι αυτό το κόμμα επί Ανδρέα Παπανδρέου γκρέμισε τις μπάρες. Με τον Κώστα Σημίτη άνοιξε τα πανεπιστήμια για όλους. Έχουμε χρέος να κάνουμε ακόμη περισσότερα για να είναι καλύτερες οι συνθήκες διαβίωσης σας τα επόμενα χρόνια» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στους κατοίκους.

«Στο επίκεντρο της πολιτικής είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο, η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, η διάκριση των εξουσιών, το κράτος δικαίου, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματά. Θέλω αυτές τις λίγες ημέρες που έμειναν μέχρι την κάλπη στις 21 Μαΐου να πάρετε στα χέρια σας, η καθεμία και ο καθένας ξεχωριστά, την προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, για να κάνουμε τη νέα γενιά της χώρας να σταθεί όρθια ατενίζοντας με ελπίδα και προοπτική το μέλλον. Αν δεν σταθεί όρθια η νέα γενιά της χώρας, δεν θα σταθεί ποτέ όρθια η πατρίδα μας. Είμαι σίγουρος – κι εδώ από τον Κένταυρο – ότι 21 Μαΐου το ΠΑΣΟΚ θα έχει ένα ισχυρό ποσοστό, ένα ποσοστό που θα κάνει την πατρίδα μας να αλλάξει σελίδα. Καλή δύναμη και καλό αγώνα για όλες, για όλους και ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά, για τη νεολαία μας που πρέπει να έχει παιδεία, προοπτική, μέλλον και καλές θέσεις δουλειάς» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης σχετικά με τις προγραμματικές του προτεραιότητες για τη νέα γενιά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑