Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 2nd, 2023 | by fileto

0

Δυναμική η παρουσία της Ειρήνης Βρανά στη Θάσο

Θεσμική ηταν η συνάντηση της υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας  Ειρήνης Βρανά με τις αρχές της Θάσου.Η κυρία Βρανά βρέθηκε στο Δημαρχείο της Θάσου από όπου κατάγεται και συζήτησε με τον Δήμαρχο κύριο Κυριακίδη Λευτέρη, καθώς και με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Πιπίνη και κύριο Πυρήνα αλλά και τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριο Δημήτριο Μανιτσά..

Η υποψήφια Βουλευτής του Νομού Καβάλας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  η Θάσος και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει  το νησί  στην μεταχείριση του  εντός του πλαισίου της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και δήλωσε :”

Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή των αρχών και την άκρως ενδιαφέρουσα κατατόπιση  σχετικά με τα θέματα  που προβληματίζουν τον τόπο μας.

Είμαι βέβαιη ότι η προσπάθεια όλων για το κοινό καλό της Θάσου και των ανθρώπων της υφίσταται και θα υφίσταται από κάθε παράγοντα που δύναται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πολίτες του νησιού με ειλικρινές εαυτό και ανιδιοτελή κινητρα.

Η Θάσος αξίζει και αξιώνει μια ισότιμη μεταχείριση στην υποστήριξη της και ολοι μαζί τολμηρα, σταθερά ,μπορούμε να συμβάλουμε το καλύτερο μας προς την αυτή κατεύθυνση.”  


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑