Stuttgart

Published on May 2nd, 2023 | by fileto

0

Το Tuning World Bodensee 2023 ανοίγει ταχύτητες…

18. – 21. Mai 2023Internationales Messe Event für Auto-Tuning

Το Tuning World Bodensee θα συγκεντρώσει περισσότερους trendsetters από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2023 με το European Tuning Showdown (ETS) και το μαζικά διευρυμένο Style Mile.

Ενώ επιλεγμένα showcars ​​από 13 χώρες αγωνίζονται για το κορυφαίο στέμμα συντονισμού στο ETS, το Style Mile λειτουργεί ως ευρωπαϊκή επίδειξη μόδας για συντονισμό.

«Οι επισκέπτες του Tuning World Bodensee 2023 μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία μια επίδειξη πυροτεχνημάτων με τα καλύτερα οχήματα στην Ευρώπη. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε περισσότερα από 600 τροποποιημένα οχήματα κορυφαίας κατηγορίας μόνο σε αυτούς τους δύο τομείς», ανακοινώνουν η υπεύθυνη έργου Emanuela Botta και ο διοργανωτής Sven Schulz.

Ο συνολικός αριθμός των συντονισμένων αυτοκινήτων στο εκθεσιακό κέντρο στο Friedrichshafen είναι επίσης ρεκόρ: 1600 αυτοκίνητα δείχνουν τι είναι η τάση στους τομείς της επίδειξης και της λάμψης και της εξατομίκευσης.

Το τέλειο ταίριασμα μεταξύ ελαστικών, τροχών και πλαισίου είναι απαραίτητο για τους περισσότερους θεατές της σκηνής: η κλίση, η στάση και η εφαρμογή είναι επομένως το επίκεντρο του Style Mile και φέτος.

Ωστόσο, η διαφημιστική εκστρατεία σχετικά με το τέλειο στήσιμο έχει μεταδοθεί και στο European Tuning Showdown και κλείνει η κατάταξη όσον αφορά το στυλ.

Η ποικιλομορφία είναι εγγυημένη: «Η σύνθεση θα προσφέρει κάτι για όλους και οι drifters, τα custom αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα επιδόσεων θα είναι επίσης μέρος της έκθεσης», τονίζει ο Sven Schulz.

Το γεγονός ότι ο συντονισμός έχει τις ρίζες του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δείχνει, για παράδειγμα, ο Mark Denkhaus, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Tuning Showdown με το VW Beetle του 1973. Το κλασικό υπερτροφοδοτούμενο είναι ένα από τα εκθέματα που αντικρούουν το κλισέ που δείχνει ότι τα αυτοκίνητα με επίκεντρο τις επιδόσεις δεν ωφελούν στην άσφαλτο.

«Έχω δουλέψει στο Beetle μου για χιλιάδες ώρες για να το κάνω μοναδικό. Αν και το αυτοκίνητο έχει τελειοποιηθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, μπορώ να το πάω στην πίστα ανά πάσα στιγμή», εξηγεί ο παθιασμένος μηχανικός.

Δάνεια από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μπορούν επίσης να ανακαλυφθούν σε πολλά οχήματα που εκτίθενται στο Style Mile. Από το μεγάλο πίσω φτερό μέχρι το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων και το κάλυμμα ως φόρο τιμής στους θρύλους της πίστας: Στοιχεία από τους αγώνες μπορούν συχνά να ενσωματωθούν τέλεια σε μοντέρνες ιδέες ρύθμισης.

Φέτος, το Style Mile δεν θα υπερηφανεύεται μόνο για έναν αριθμό ρεκόρ οχημάτων.

Σε επίπεδο ρεκόρ βρίσκεται και ο αριθμός των παρουσών εμπορικών σημάτων. Ονόματα που έχουν ξεφύγει από τη σκηνή, όπως οι Camber, Pipifein, Wyld, AirWorkx Customs, Leder Art, Busted Apparel και CAtuned θα παρουσιάσουν τη σειρά προϊόντων τους μαζί με οχήματα πρώτης κατηγορίας σκηνής.

Σύμφωνα με τη φήμη του Style Mile ως επίδειξης μόδας στην Ευρώπη για συντονισμό, υπάρχουν πολλές ετικέτες μόδας στη μακρά λίστα των εντυπωσιακών ονομάτων.

Ζάντες, ταπετσαρίες, βαφή, σκληρές μετατροπές και πολλοί άλλοι ακρογωνιαίοι λίθοι της σκηνής μπορούν επίσης να θαυμαστούν.

Οι πιο καυτές μάρκες είναι παλιές, εξωτικές, σπορ ή, στην καλύτερη περίπτωση, ακόμη και συνδυασμός πολλών από αυτές τις ιδιότητες, τόσο στο European Tuning Showdown όσο και στο Style Mile.

Εκτός από τη συνεχιζόμενη τάση προς παλιά και ακόμη παλαιότερα οχήματα ως βάση για ένα έργο ρύθμισης, τα σπορ μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι ένα σπορ αυτοκίνητο όπως η Ferrari ή η Porsche.

Ένας εντυπωσιακός αριθμός Audi RS, BMW M, VW R και GTI, Mercedes AMG και άλλες σπορ παραλλαγές είναι μεταξύ των εκθεμάτων. Και επίσης εξωτικά όπως το Ford Streetka, το Volvo Amazon, το Lincoln Continental και το Mercury Coupé μπορούν να θαυμαστούν.

«Η σύνθεση του European Tuning Showdown και του Style Mile θα εντυπωσιάσει με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα», τονίζει ο διοργανωτής Sven Schulz. “Η ταχεία ανάπτυξη του Style Mile είναι αντιπροσωπευτική της ανάπτυξης των στυλ που εμφανίζονται στην ευρωπαϊκή σκηνή κουρδίσματος.”

Το επερχόμενο Tuning World Bodensee θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 18 Μαΐου έως την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο στο Friedrichshafen. Αξίζει να κάνετε κράτηση online εισιτηρίου: Σε online προπώληση, το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 16€, οι εκπτώσεις 13€. Στο ταμείο των εγκαταστάσεων διατίθεται ημερήσιο πάσο για 20 €.

Περισσότερες πληροφορίες στα: www.tuningworldbodensee.de, www.facebook.com/tuningworldbodensee και www.instagram.com/tuningworld_bodensee, #tuningworldbodensee.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – YIANNIS DIMITRIADIS


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑