Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 3rd, 2023 | by fileto

0

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι άλλες ανάρμοστες πρακτικές!

Μάκης Παπαδόπουλος: «Είμαστε στο πλευρό όσων υφίστανται πιέσεις, εκφοβισμούς και διώξεις από τον Δήμαρχο Καβάλας»

Σήμερα το πρωί, συνδημότισσα από το Πολύστυλο κατήγγειλε επώνυμα ότι η ίδια και ο σύζυγός της έχουν πέσει θύματα εκφοβισμών, τρομοκρατίας και διώξεων από τον Δήμαρχο Καβάλας και άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, επειδή ο σύζυγός της τόλμησε να ασκήσει πολιτική κριτική στις επιλογές και παραλείψεις της διοίκησης του Δήμου!

Η καταγγελία αυτή επιβεβαιώνει περίτρανα, για ακόμη μία φορά δυστυχώς, το “καθεστώς” αδιαφάνειας, ρουσφετιών και τρομοκρατίας που έχει εγκαθιδρύσει στον Δήμο Καβάλας ο Θόδωρος Μουριάδης.

Η προέλευση μάλιστα της καταγγελίας από τη συνδημότισσα που παραδέχτηκε με θάρρος ότι ο σύζυγός της ήταν μέλος της παράταξης του Δημάρχου Καβάλας αποδεικνύει την εκδικητική στάση του Θόδωρου Μουριάδη ακόμη και σε συνεργάτες του, επειδή διαφώνησαν μαζί του!

Δυστυχώς, όλα αυτά τα φαινόμενα κακοδιοίκησης, εξυπηρέτησης “φίλων”, ρουσφετιών, ομηρίας, εκφοβισμών και διώξεων δεν μας κάνουν εντύπωση ούτε είναι πρωτοφανή. Τα έχουμε ζήσει με τον Δήμαρχο Καβάλας και σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. εργαζόμενες στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ) και φυσικά τα έχουμε υποστεί και εμείς ως παράταξη, και άλλες παρατάξεις, μέσα από τις προκλητικές και προσβλητικές επιθέσεις και τραμπουκισμούς του ιδίου του Δημάρχου και στελεχών της διοίκησης του Δήμου.

Καταδικάζουμε απερίφραστα, και για ακόμη μία φορά, το “καθεστώς” πιέσεων, εκφοβισμών, τρομοκρατίας και διώξεων του Δημάρχου Καβάλας σε βάρος δημοτών!

Καλούμε τους δημότες που υφίστανται τέτοιες συμπεριφορές από τη διοίκηση του Δήμου να μην φοβηθούν και να τις καταγγείλουν!

Επιβάλλεται ο Δήμος Καβάλας “να αλλάξει σελίδα”!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑