Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 5th, 2023 | by fileto

0

Το αδιαχώρητο στο Φεστιβάλ Καντίνας στην Ορεστιάδα

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΣΙΚΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ Η ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΗ – ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ 8-10 ΜΑΙΟΥ

Το αδιαχώρητο και “πατείς με πατώσε” έγινε στην Ορεστιάδα στο Φεστιβάλ Καντίνας που προσέλκυσε κόσμο και γέμισε ταμεία…

Μπήκαν νέα δρομολόγια τραίνων, λεωφορεία που κουβάλησαν κόσμο από την γύρω περιοχή, ενώ δεν έλειψαν και επισκέπτες από Βουλγαρία και Τουρκία.

Όντως ήταν “μία μοναδική εμπειρία γεύσεων και πολιτισμού» όπως υπόσχονταν οι διοργανωτές του «Φεστιβάλ Καντίνας» που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στην Ορεστιάδα, από τις 27 Απριλίου έως και την Πρωτομαγιά.

Το πενθήμερο φεστιβάλ, είχε την υποστήριξη του δήμου Ορεστιάδας, του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης και του Επιμελητηρίου Έβρου, και διεξήχθη στον παράλληλο δρόμο με τη σιδηροδρομική γραμμή, κάτω από τον πευκώνα της πόλης.

Καντίνες με διαφορετικά είδη φαγητού, ποτά και γλυκά θα βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, μαζί με μικροπωλητές που πουλούσαν διάφορα προϊόντα και είδη λαϊκής τέχνης.

Το Φεστιβάλ έχει χαρακτήρα «αστικού πανηγυριού», θα πλαισιωθεί και από πολιτιστικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή συλλόγων και σχολών χορού και τοπικών μουσικών συγκροτημάτων, ενώ και τις πέντε ημέρες θα πραγματοποιούνται στους θεματικούς χώρους που θα λειτουργήσουν, διαγωνισμοί και άλλες δράσεις ψυχαγωγίας που θα απευθύνονται σε κάθε ηλικία.

Επόμενο ραντεβού στη Δράμα…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑