Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 13th, 2023 | by fileto

0

Κινδυνεύουν Μέτιος, Ζαμπούκης, Μουριάδης και Τσέπελης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕΤΙΟΣ – ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΨΙΔΗΣ…

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση την οποία πραγματοποίησε στην ΑΜ-Θη ιστοσελίδα Aftodioikisi.gr τα αποτελέσματά της δείχνουν ότι…

Μόλις το 15% των πολιτών δηλώνουν «πολύ ικανοποιημένοι» από τη θητεία του κ. Μέτιου, με αποτέλεσμα το 49% των πολιτών να δηλώνουν σίγουροι ότι δεν θέλουν να επανεκλεγεί. Μάλιστα, το ίδιο δηλώνει και το 40% των ψηφοφόρων της ΝΔ, κόμμα το οποίο στήριξε τον νυν περιφερειάρχη στις εκλογές του 2019.

-Τον κ. Μέτιο (22%) φαίνεται να απειλούν ευθέως, ο, επίσης, προερχόμενος από τη ΝΔ Χρ, Τοψίδης (23%), ο οποίος έχασε για σχεδόν 3.500 ψήφους (50,77 έναντι 49,23%) στις εκλογές του 2019 αλλά και ο, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, πρώην δήμαρχος Κομοτηνής Γ. Πετρίδης (19%).

Αναφορικά με τους δήμαρχους:

-Την χειρότερη εικόνα έχουν οι Μ. Τσέπελης (Ξάνθη) και Γ. Ζαμπούκης (Αλεξανδρούπολη), καθώς το 77 και το 69% των πολιτών αντίστοιχα, δηλώνουν σίγουροι ότι δεν θέλουν να επανεκλεγούν.

-Καλύτερη είναι η εικόνα των συναδέλφων τους της Καβάλας Θ. Μουριάδη και Κομοτηνής Γ. Γκαράνη, οι οποίοι, ωστόσο, έχουν αρνητικό ισοζύγιο ανάμεσα στα «σίγουρα ναι» και τα «σίγουρα όχι» της επανεκλογής τους (28 έναντι 49% και 24 έναντι 36% αντίστοιχα).


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑