Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 15th, 2023 | by fileto

0

Βασιλική μας έφυγες νωρίς…

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΛΙΟΤΑΚΗ

Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό, αλλά και όχι μόνο, χώρο της Καβάλας η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Βασιλικής (Βίκυς) Λιοτάκη, σε ηλικία 50 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Βίκυ Λιοτάκη νοσηλευόταν τις προηγούμενες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου και κατέληξε το πρωί της Δευτέρας 15/5. Η κηδεία της θα τελεστεί το πρωί της Τρίτης (11.00) 16/5 από την εκκλησία των Αγ. Θεοδώρων στα Δημοτικά Κοιμητήρια.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε αρκετά ΜΜΕ της Καβάλας («Ελευθερία», «Επίκαιρος», «Εβδόμη», «Ενήμερος» και «Tο Χρήμα»), ενώ είχε αναλάβει και θέσεις σε γραφεία τύπου, σε προεκλογικές περιόδους.

Τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Βασιλικής Λιοτάκη, σε ηλικία μόλις 50 ετών, θρηνεί η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης.

Η Βασιλική Λιοτάκη γεννήθηκε στην Καβάλα το 1973.

Εργάστηκε στις εφημερίδες Καβάλας «Ελευθερία», «Επίκαιρος», «Εβδόμη», «Ενήμερος» και «το Χρήμα». Εργάστηκε, επίσης και ως υπεύθυνη Γραφείων Τύπου στην Καβάλα.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη το άξιο και αγαπητό μέλος της και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Η κηδεία της Βασιλικής Λιοτάκη θα γίνει αύριο, Τρίτη 16 Μαΐου 2023, στις 11 π.μ., στον ναό Αγίων Θεοδώρων στα Κοιμητήρια Καβάλας.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΩΙΝΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑