Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 17th, 2023 | by fileto

0

Παράσταση Νίκης για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη

ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΔΟΠΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

Περισσότεροι από 600 φίλοι και υποστηρικτές του υποψήφιου Βουλευτή Ροδόπης παραβρέθηκαν στην κεντρική του εκδήλωση – «Είμαι εδώ γιατί δεν ξέχασα ποτέ από πού ξεκίνησα, γιατί δεν εγκατέλειψα ποτέ τη Ροδόπη»

Θερμή υποδοχή στον Ευριπίδη Στυλιανίδη επεφύλαξαν το απόγευμα της Τρίτης 16 Μαΐου στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, περισσότεροι από 600 φίλοι και υποστηρικτές του, ενώ οι νεολαίοι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατά την προσέλευση του υποψήφιου Βουλευτή Ροδόπης άναψαν πυρσούς και φώναξαν συνθήματα.https://www.youtube.com/embed/HalygtuLmII?feature=oembed

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης με τη ΝΔ πραγματοποίησε την κεντρική του εκδήλωση, όπου έκανε τον απολογισμό του έργου του και παρουσίασε τους στόχους του για τη νέα τετραετία, ευχαριστώντας τους συγκεντρωμένους για τη διαχρονική αγάπη και την ακλόνητη εμπιστοσύνη που έχει οικοδομηθεί μεταξύ τους τόσα χρόνια.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τη διαχρονική αγάπη που μου προσφέρετε. Σας ευχαριστώ πολύ για την ακλόνητη εμπιστοσύνη σας που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα που μαζί ξεκινήσαμε πριν αρκετά χρόνια, για αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η ανθεκτικότητα και η σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήσαμε μεταξύ μας, οφείλεται ότι βασίστηκε σε αλήθειες, βασίστηκε στην ειλικρίνεια. Δεν βασίστηκε σε ψεύτικες υποσχέσεις που δίνουν συνήθως περαστικοί τυχοδιώκτες πολιτικοί, αλλά σε δουλειά για την πατρίδα.

Η σχέση εμπιστοσύνης μας δεν βασίστηκε στην εικονική πραγματικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εξαντλείται στους followers και στα likes, αλλά σε κοινούς και υψηλούς στόχους και σε πραγματικές αξίες. Αξίες που δένουν τους ανθρώπους, που ενώνουν τις διαφορετικές γενιές και επιβεβαιώνουν καθημερινά τον σεβασμό του πολιτικού για τους συμπολίτες του. Βασίστηκε σε ένα κοινό όραμα που μοιραζόμαστε από παιδιά για τη Ροδόπη μας, για τη Θράκη, για την Ελλάδα μας. Ένα όραμα στο οποίο χωρούν όλα τα μικρά και μεγάλα όνειρα της κάθε οικογένειας, της κάθε επιχείρησης, της κάθε παρέας, της κάθε γειτονιάς, του κάθε χωριού, της καθεμιάς και του καθένα από εσάς.

Ένα όραμα που έχουμε χρέος να το μεταγγίσουμε στην επόμενη γενιά Θρακών. Σήμερα, δεν είμαι εδώ για να κατηγορήσω τους άλλους. Είμαι εδώ για να πω αλήθειες. Δεν είμαι εδώ για να βρίσω ή να υποτιμήσω τον αντίπαλο για να φανώ καλύτερος στα μάτια σας. Δεν είμαι εδώ για να κοντύνω τους ανταγωνιστές μου ώστε να φανώ υψηλότερος. Δεν πιστεύω στις δικτατορίες των μετριοτήτων που συχνά έχουν κυριαρχήσει στον τόπο μας και στην πατρίδα μας και χρησιμοποιούν αυτές τις μεθόδους, γι’ αυτό και τις πολεμώ με πείσμα από παιδί. Είμαι εδώ γιατί δεν ξέχασα ποτέ από πού ξεκίνησα. Είμαι εδώ γιατί δεν έσκυψα το κεφάλι στα μεγάλα συμφέροντα, δεν συμβιβάστηκα με εξουσίες για να εξυπηρετήσω ιδία οφέλη, δεν εγκατέλειψα ποτέ τη Ροδόπη μας παρότι συχνά κάποιοι δελεαστικά μου το πρότειναν και κατ’ επανάληψη κάποιοι άλλοι εδώ το επεδίωκαν και το διέδιδαν για τους δικούς τους λόγους», είπε μεταξύ άλλων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑