Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 18th, 2023 | by fileto

0

Πολλές συλλήψεις για ναρκωτικά στη Δράμα

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως και 16-5-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Καβάλας και Δράμας, δεκατέσσερις άντρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δεκατέσσερις ξεχωριστές δικογραφίες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή των αντρών και σε δύο περιπτώσεις από τα σπίτια τους συνολικά 53,33 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης,29 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας, χρηματικό ποσό και δύο τσιγάρα κάνναβης.

Σημειώνεται ότι σε μία εκ των ανωτέρω περιπτώσεων, ο συλληφθείς διαπιστώθηκε ότι δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν έξι άτομα στην Δράμα, τέσσερα άτομα σε περιοχές της Καβάλας, ένας άντρας σε περιοχή της Ροδόπης, ένας άντρας στο Διδυμότειχο και δύο ακόμη σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς ενώ την προανάκριση για τις δεκατέσσερις υποθέσεις ενήργησαν οι Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας, Κομοτηνής και Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑