Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 19th, 2023 | by fileto

0

Βίαζε την κόρη του με ειδικές ανάγκες για 18 χρόνια…

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ – ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ

Σοκ στη Βόρεια Ελλάδα έχει προκαλέσει η σύλληψη 52χρονου, ο οποίος βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση και σύμφωνα με την με αστυνομικές πηγές, την άφησε έγκυο και έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, που σήμερα είναι ενός και επτά ετών, αναφέρει το ertnews.

Οι αστυνομικοί μετά από καταγγελίες, έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη σε χωριό του Δήμου Νέστου στο νομό Καβάλας και τον συνέλαβαν.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 52χρονος άντρας από την κοινότητα Ερατεινό του δήμου Νέστου.

Ο 52χρονος άντρας κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του αλλά είπε πως αυτή ήταν που τον προκαλούσε. Ο ίδιος, που μεταξύ άλλων βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη η οποία είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών ενός και εφτά ετών αντίστοιχα, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της. Μάλιστα, η ιατροδικαστική υπηρεσία έλαβε γενετικό υλικό από τα δυο παιδιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος είναι ο πατέρας τους. Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα εφτά αδέλφια της οικογένειας ώστε να διαπιστωθεί αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.

Με απόφαση εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑