Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 20th, 2023 | by fileto

0

Ο βιαστής είπε ότι τον παρενοχλούσε η κόρη του…

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση βιασμού που ήρθε στο φως, στην Καβάλα, όπου 52χρονος αποκαλύφθηκε -και κατά πληροφορίες ομολόγησε κιόλας- ότι βίαζε επί 18 χρόνια την κόρη του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος Ρομά φέρεται να βίαζε την 26χρονη σήμερα κόρη του από την ηλικία των 8 ετών. Το κορίτσι έχει νοητική υστέρηση και έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, και τώρα εξετάζεται αν πατέρας τους είναι ο 52χρονος.

Για την σοκαριστική αυτή υπόθεση το Newsbomb.gr μίλησε με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, κ. Μιχάλη Σκαρτούλη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε: «Πριν λίγη ώρα τελείωσε η ανάκριση. Ο 52χρονος θα κρατηθεί. Κάποια πράγματα από αυτά για τα οποία κατηγορείται τα αποδέχθηκε και κάποια άλλα όχι.

Όπως ο ίδιος κατέθεσε στην ανάκριση, αποδέχθηκε κάποιες “ερωτικές συνευρέσεις” με την κόρη του. Υποτίθεται ότι ήταν με την συναίνεσή της. Αρνήθηκε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα υπόλοιπα παιδιά».

Και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια προβληματική οικογένεια. Ίσως υπάρχουν προβλήματα νοητικής στέρησης στον ίδιο τον δράστη και ίσως σε άλλα μέλη. Αυτό που θα γίνει στην συνέχεια θα εξεταστεί από ψυχολόγο-ψυχίατρο και θα κρατηθεί και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στα δικαστήρια».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑