Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 6th, 2023 | by fileto

0

Η Παπαζώτου κατεβαίνει στο Δοξάτο…

ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΖΕΚΕΡΙΔΗ

Η υποψήφια Δήμαρχος Δοξάτου με τον συνδυασμό “Συν-Εργάζομαι” σύμφωνα με ανακοίνωση της δήλωσε οτι:

Ξεκινά και επίσημα η ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δοξάτου. Πρόκειται για ένα έργο πνοής για όλους τους κατοίκους του Δήμου Δοξάτου.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας το 2019 στην Δημοτική Αρχή του Δήμου μας ένας από τους βασικούς μας στόχους ήταν η ανακατασκευή και ο εκσυγχρονισμός του συγκεκριμένου κτιρίου. Πρόκειται για ένα έργο ύψους 1.320.000,00€ το οποίο θα υλοποιηθεί από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, οι οποίες κατέβαλαν τα μέγιστα και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάρτισαν τη μελέτη όπου χρειαζόταν προκειμένου να αναζητήσουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να γίνει πράξη η ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Η κα. Κυριακή Παπαζώτου Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Δοξάτου και υποψήφια Δήμαρχος Δοξάτου δήλωσε: «Αδειάζουμε το Κλειστό Γυμναστήριο Δοξάτου, ώστε να εγκατασταθεί ο εργολάβος και να ξεκινήσει η ανακατασκευή του. Επιτέλους το έργο αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσαμε ξεκινά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι πρόκειται για ένα έργο με πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία, για τα παιδιά μας, για τους νέους. Αποδεικνύουμε για ακόμη μία φορά ότι τα λόγια γίνονται πράξη” !».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑