Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 24th, 2023 | by fileto

0

Η καθημερινή σύλληψη διακινητών στην ΑΜ-Θ

Συνελήφθησαν χθες (23-7-2023)σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της ΔιεύθυνσηςΑστυνομίας Αλεξανδρούπολης,δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύοδιαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,το πρωί στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι σε επαρχιακή οδό του Έβρου,αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερώνσυνέλαβαν τον δεύτεροδιακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έξι(6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκεσε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκαντα ανωτέρω οχήματα καικινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούνστον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης,ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούντα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερούκαι Φερών.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑