Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 13th, 2023 | by fileto

0

Την έπιασαν στους Κήπους με αγνοούμενο παιδί!

ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (12-8-2023) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, μία αλλοδαπή, η οποία διώκεται με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Ηνωμένου Βασιλείου για τα αδικήματα «Έγκλημα κατά της οικογένειας/απαγωγή και Εγκλήματα κατά παιδιών».

Συγκεκριμένα, η δράστιδα μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και το ανήλικο τέκνο της, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της έχει εκδοθεί η παραπάνω Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων, ενώ επιπλέον υφίστανται για το ανήλικο τέκνο της καταχωρίσεις από τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου στη βάση δεδομένων της Interpol με ένδειξη: «αγνοούμενο άτομο».

H συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ενώ το ανήλικο τέκνο της μεταφέρθηκε κατόπιν σχετικής παραγγελίας της κας. Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑