Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 19th, 2023 | by fileto

0

Η καταγγελία Ορφανίδου για τους Αμμόλοφους καίει…

Στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο Παγγαίο και στους γνωστούς Αμμολόφους, σημειώθηκε η πιο πρόσφατη καταγγελία για «βίαιες» τακτικές εργαζόμενων σε beach bar.

Η συγκεκριμένη περίπτωση έρχεται να προστεθεί στην πληθώρα αντίστοιχων περιστατικών που σημειώνονται σε όλη την Ελλάδα.

Η καταγγελία

Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Ορφανίδου, κατήγγειλε επώνυμα beach bar στην περιοχή Αμμόλοφοι της Καβάλας, εργαζόμενος του οποίου όχι μόνο δεν της επέτρεψε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό της έξω από το μαγαζί, επειδή δεν ήταν πελάτισσα, αλλά την απείλησε κιόλας ότι αν αφήσει το αμάξι της εκεί και φύγει, θα βρει σκασμένα τα λάστιχά της όταν επιστρέψει.

«Δεν μου απαγόρευσαν απλά, δεν κάναμε μια πολιτισμένη συζήτηση. Όταν τους είπα ότι έχω δύο μικρά παιδιά και λόγω ημερών δεν μπορούσα να βρω να παρκάρω και τους είπα “δεν θα αργήσω πολύ”,  με περισσό θράσος, ο υπάλληλος του beach bar μου είπε ότι “όταν γυρίσεις, τα λάστιχα του αυτοκινήτου θα είναι σκασμένα”. Αναρωτήθηκα αν έχει το beach bar o Πάμπλο Εσκομπάρ» εξηγεί στο Open η κυρία Ορφανίδου. 

Η καταγγέλλουσα εξηγεί ότι δεν είναι ιδιωτικό πάρκινγκ, αλλά δημόσιος χώρος που το έχει καταχραστεί το εν λόγω beach bar. Εν τέλει, πλήρωσε εικονικά είσοδο 7 ευρώ για να την αφήσουν να παρκάρει. «Τους είπα “σας παρακαλώ, πόσο είναι ένας καφές να πληρώσω και αφήστε με να παρκάρω”. Δεν με άφηναν. Εν τέλει ήρθε ένας ευγενέστατος υπάλληλος και μου είπε να πληρώσω την είσοδο.»


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑