Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 6th, 2023 | by fileto

0

Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά σε μια εβδομάδα

ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 31-08-2023 έως και 06-09-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης επτά (7) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν έξι ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τρεις οικίες, ένα όχημα και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά 66,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα (1) τσιγάρο κάνναβης και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Δράμας, δύο ημεδαποί στην Καβάλα και τρεις ημεδαποί σε περιοχή της Ξάνθης.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις έξι υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑