Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 11th, 2023 | by fileto

0

Οι ψηφοφόροι μας δεν χρειάζονται καθοδήγηση…

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

«Όσοι μας εμπιστεύτηκαν την πρώτη Κυριακή, δεν χρειάζονται καθοδήγηση» επισημαίνει η περιφερειακή παράταξη

Να μην στηρίξει κανένα από τους διεκδικητές της Περιφέρειας ΑΜΘ στο δεύτερο γύρο αποφάσισε η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία – Στέργιος Ηλιόπουλος, που με ανακοίνωσή της τους χαρακτηρίζει τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Σημειώνει μάλιστα πως, έχοντας αγωνιστεί να φέρουν την αλλαγή,  δεν δίνουν γραμμή και είναι σίγουροι πως οι ψηφοφόροι τους δεν χρειάζονται καθοδήγηση.

Αλλά με συγκεκριμένη κατεύθυνση φημολογείται πως είχε κινηθεί το κόμμα και το 2014, που σε αντίθεση με αυτές τις εκλογές, που μιλά για «στήριξη των προοδευτικών δυνάμεων» στο δεύτερο γύρο, η εντολή στις νομαρχιακές ήταν τότε, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, «όπου βρείτε ΠΑΣΟΚ τελειώστε το», κάτι που φαίνεται να αποδεικνύεται και την μαζική επικράτηση γαλάζιων δημάρχων σε όλη την επικράτεια, όταν είχαν απέναντί τους υποψηφίους της προοδευτικής παράταξης, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ήταν σε αποδρομή.

Η ανακοίνωση της παράταξης έχει ως εξής:

«Η άποψη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας είναι ότι Μέτιος και Τοψίδης είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, όπως φάνηκε στην τετραετία που διανύθηκε.

Αυτός ήταν και ο λόγος που διεκδικήσαμε την ψήφο των κατοίκων της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και αγωνιστήκαμε για να φέρουμε την αλλαγή.

Ωστόσο οι πολίτες που δεν επέλεξαν το νόμισμα αυτό, καλούνται να διαλέξουν μία από τις δύο όψεις την επόμενη Κυριακή.

Στην απόφαση τους αυτή εμείς δεν “δίνουμε γραμμή” και είμαστε σίγουροι και σίγουρες ότι όσοι/ες μας εμπιστεύτηκαν την πρώτη Κυριακή, δεν χρειάζονται καθοδήγηση».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑