Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 24th, 2023 | by fileto

0

Εμφάνιση Καραμανλή ως προέδρου της ΣΕΚΕ…

Χαιρετισμό, όχι ως πολιτικός αλλά ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου των εταιρειών της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ Α.Ε.), απηύθυνε ο Κώστας Καραμανλής με την ευκαιρία εκδήλωσης της Japan Tobacco International που δραστηριοποιείται στην Ξάνθη και η οποία διατηρεί μακροχρόνιες και στενές σχέσεις συνεργασίας με την ΣΕΚΕ.

Στην εκδήλωση φυσικά έδωσε το παρόν και ο γενικός διευθυντής της ΣΕΚΕ και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός, που χαιρέτισε επίσης την εκδήλωση της Japan Tobacco International

Η πρώτη εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ως προέδρου της ΣΕΚΕ

Στο βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr, o  κ. Καραμανλής αφού τονίζει την ιστορία αλλά και τη σημασία του καπνού ως προϊόντος για την οικονομία μας διαχρονικά, χαιρέτησε τις δραστηριότητες της JTI στην ακριτική περιοχή της Θράκης, επισημαίνοντας πως αυτές αποτελούν πυλώνα της ανάπτυξης, των εξαγωγών αλλά και της κοινωνικής συνοχής της περιοχής με τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν.

Παράλληλα ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε και τη συνεχώς αναπτυσσόμενη δραστηριότητα της ΣΕΚΕ που αυξάνει συνεχώς την παρουσία στην νοτιανατολική Ευρώπη όχι μόνον με πρόϊόντα καπνού αλλά και πολλά άλλα.

Τέλος ευχήθηκε τη συνέχιση της συνεργασίας ΣΕΚΕ – JTI, συνεργασία που έχει όλες τα εχέγγυα να επεκταθεί προς όφελος και των δύο πλευρών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑