Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 1st, 2024 | by fileto

0

Χαμός με τον Ανδρουλάκη στην Καβάλα

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Στην Καβάλα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος πραγματοποίησε μια  ομιλία μπροστά προς τους πολίτες, σε κεντρικό σημείο της πόλης, στο στενό του Παυσανία.

Η εκδήλωση τράβηξε την προσοχή πολλών κομματικών και φίλων του ΠΑΣΟΚ μετά από κινητοποίηση την οποία έκανε τόσο ο Λεωνίδας Παππάς, πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ και άλλοι κομματικοί παράγοντες της Καβάλας, που αν και σημειώθηκαν απουσίες από αυτοδιοικητικούς, εν τούτοις παραβρέθηκαν πολλοί Καβαλιώτες και Καβαλίώτισσες από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις, που ήρθαν να ακούσουν τις θέσεις και το όραμα του κόμματος για το μέλλον της χώρας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε την ανάγκη για ανανέωση και προοδευτική πολιτική αλλαγή, επισημαίνοντας τις προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ ενόψει Ευρωεκλογών. Αναφέρθηκε σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης, κοινωνικής δικαιοσύνης, εκπαίδευσης και υγείας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ισχυρές και βιώσιμες μεταρρυθμίσεις που θα ωφελήσουν όλους τους Έλληνες πολίτες.

Μετά την ομιλία, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους της κοινότητας, προκειμένου να συζητήσει περαιτέρω τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑