Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 20th, 2024 | by fileto

0

Έχασε τον δρόμο του το Φεστιβάλ Μαρώνειας

ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΡΟΚΚΟ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ… ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

 Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών αναφέρει ότι: “βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το αναλυτικό πρόγραμμα του 11ου Φεστιβάλ Μαρωνείας-Σαπών για το 2024.

Ενός ανανεωμένου, πολυσύνθετου και πλουραλιστικού φεστιβάλ που αποτυπώνει στην πράξη την πρόθεση της διοίκησης για την προώθηση και ανάπτυξη της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής.

Η εξωστρέφεια καθώς η ενίσχυση του αισθήματος της συλλογικότητας αποτελούν δύο από τους κεντρικούς πυλώνες στην βάση των οποίων στηρίχθηκε ο σχεδιασμός του 11ου Φεστιβάλ Μαρωνείας-Σαπών.

Δράσεις που απευθύνονται στην οικογένεια, την παράδοση, τον πολιτισμό, το χορό, το θέατρο και άλλες μορφές τέχνης, αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα του ποικιλόμορφου χαρακτήρα που επιχείρησε να αποδώσει στο φεστιβάλ η δημοτική αρχή.

Το όραμα μας για το φεστιβάλ αυτό ξεπερνά τα σύνορα ενός απλού πολιτιστικού γεγονότος και αγκαλιάζει τη φιλοδοξία μας για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, την πολιτιστική ανάπτυξη και την οικονομική ευημερία του Δήμου μας.

Ευελπιστούμε ο κάθε επισκέπτης να λάβει μια αυθεντική γεύση πολιτισμού αντάξια της ιστορίας αυτού του τόπου! 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑