Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 7th, 2024 | by fileto

0

Για μια χούφτα ευρώ και …μια ελπίδα

Σοκαριστικό βίντεο με μετανάστη κρυμμένο μέσα σε ειδική κρύπτη πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου

Ένα σοκαριστικό βίντεο με μετανάστη κρυμμένο μέσα σε ειδική κρύπτη πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας Τούρκος διακινητής, φέρνει στη δημοσιότητα το L&O.

Τον εντοπισμό του ατόμου και τη σύλληψη του διακινητή, κατάφεραν οι μάχιμοι συνοριοφύλακες του Τυχερού, το απόγευμα της Πέμπτης (6/7).

Όπως φαίνεται στα αποκλειστικά βίντεο του L&O, ο διακινητής είχε κατασκευάσει διπλό πάτο στο πορτ μπαγκάζ, κάτω από τον οποίο είχε ξαπλώσει όπως ο διακινούμενος που δήλωσε Σύρος υπήκοος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μάχιμοι συνοριοφύλακες του Τυχερού, που δίνουν καθημερινή μάχη, σε τεράστια επιτυχία στην πάταξη των κυκλωμάτων λαθροδιακίνησης, εντόπισαν την κρύπτη χωρίς ειδικά μέσα, ενώ εκτιμάται πως ο διακινητής θα «ξεφόρτωσε» κατά μήκος της διαδρομής και άλλους παράτυπους λαθρομετανάστες.

Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο οι μεταναστευτικές ροές μέσω Έβρου, εμφανίζουν σημαντική μείωση, χάρη στις μεγάλες προσπάθειες των συνοριοφυλάκων, αλλά όπως φαίνεται και στο συγκεκριμένο περιστατικό, οι διακινητές αναζητούν νέους ευφάνταστους τρόπους μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στην Ελλάδα.

https://www.youtube.com/channel/UCv5rQLR0fNQuuFGT1TfZVSw?embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.thrakikiagora.gr%2F&source_ve_path=MzcyMjA


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑