Ειδήσεις αγρότες κινητοποιήσεις

Published on February 22nd, 2013 | by fileto

0

Οι αγρότες στα μπλόκα τους σταθερά

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, σε ήπια μορφή, οι περισσότεροι αγρότες της χώρας, δυναμώνοντας σε πολλές περιοχές τα μπλόκα τους, αλλά και αποχωρώντας από άλλες, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών αλλά κι επειδή, όπως ανέφεραν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, «τρέχουν» οι δουλειές στα χωράφια.

Πάντως, το τι μέλλει γενέσθαι στο μέτωπο των κινητοποιήσεων, όπως μας ανέφεραν, είναι θέμα όλων των αγροτών που κρατούν τα μπλόκα, οι οποίοι, αφού πρώτα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των επαφών, θα συνεδριάσουν για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις.

Στις Σέρρες, οι αγρότες κρατούν τα μπλόκα στη διασταύρωση του δημοτικού διαμερίσματος Λευκώνα, στα Κερδύλλια, επί της εθνικής οδού Σερρών – Καβάλας και στο Ροδολίβος του δήμου Αμφιπόλεως. Όπως λένε, δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε καμιά κινητοποίηση, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν χαμηλούς τόνους εν μέσω των επαφών στην Αθήνα, αλλά και λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί στην εθνική οδό Καβάλας – Δράμας, στο ύψος της κοινότητας Λυδίας, στον κόμβο της Χρυσούπολης, επί της Εγνατίας οδού, στη Μαυρολεύκη, στη διασταύρωση Κοκινογείων και στο ύψος Οχυρού, στο Κάτω Νευροκόπι.

Σε Έβρο και Ροδόπη, οι αγρότες στο μπλόκο του εργοστασίου της Βιομηχανίας Ζάχαρης αποφάσισαν να αποχωρήσουν, ενώ μειώνονται διαρκώς οι δυνάμεις τους στις Φέρες, στον κόμβο Καλλίστης, επί της εθνικής οδού Κομοτηνής – Ξάνθης και στο τελωνείο των Κήπων.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑