Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 20th, 2024 | by fileto

0

H Ένωση Αξ/κών ΕΛΑΣ ΑΜ-Θ συγχαίρει τον Μ. Σεβδυνίδη

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα θέλαμε καταρχάς να συγχαρούμε θερμά τον Υποστράτηγο κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ για την προαγωγή του και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου , κατόπιν σχετικής απόφασης κ. Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εμπιστοσύνη των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας στο πρόσωπό του, εμπιστοσύνη την οποία μοιραζόμαστε και εμείς ως Αξιωματικοί και στελέχη των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης , υποδηλώνει ότι ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου έχει αφήσει βαθύ αποτύπωμα μετρήσιμου έργου και προσφοράς στην κοινωνία.

Ως Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , της οποίας είναι Επίτιμος Πρόεδρος , θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα του στηρίζοντας την κοινή μας προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση του αστυνομικού λειτουργήματος, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑