Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 17th, 2022 | by fileto

0

Βρέθηκε ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας στη Χρυσούπολη;

ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ…

Εξιχνιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες η στυγερή δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη της Καβάλας. Ο δράστης λέγεται ότι έχει καταγωγή από το Χρυσοχώρι του Δήμου Νέστου και κρατούνταν από την πρώτη στιγμή από την Αστυνομία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης περίμενε τον 52χρονο να έρθει στη δουλειά του γύρω στις 6 το πρωί και μόλις αυτός βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους.

Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό…

Κατάρες και απειλές…

«Όταν βρεθεί ο φονιάς θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», δήλωνε στα ΜΜΕ συντετριμμένος ο θείος του 52χρονου που δολοφονήθηκε στη Χρυσούπολη.

Άνθρωπος πράος, οικογενειάρχης και αφοσιωμένος στο μεγάλωμα των παιδιών του, δούλευε νυχθημερόν προκειμένου να μη τους λείψει το παραμικρό λέει ο θείος του, ο οποίος αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την τραγική απώλεια του ανιψιού του.

«Μιλάμε για έναν ακέραιο χαρακτήρα, δεν ξέρω αν έχω λόγια να σας πω τι παιδί ήταν. Και τώρα έγινε αυτό. Παναγία μου να βοηθήσεις και να δώσεις υπομονή στη γυναίκα του, στα παιδιά του, στη μάνα του. 

Πρέπει να βρεθεί αυτός που τον σκότωσε, πρέπει να γίνουν τα αδύνατα δυνατά από την αστυνομία να βρεθεί ο φονιάς και όταν βρεθεί θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια.

Πήρε το παλικάρι μας, μακάρι να βρεθεί γρήγορα ο φονιάς», λέει στον Στρατή Λημνιό και στο GRTimes.gr ο θείος του άτυχου 52χρονου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑