Διασκέδαση

Published on November 30th, 2021 | by fileto

0

Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης Δράμας

Μετά την περσινή «απουσία» που προκάλεσε η πανδημία, η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, η Ονειρούπολη, επιστρέφει προσαρμοσμένη όμως στα σημερινά δεδομένα.

Από τις 5 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2022, η πιο ονειρεμένη πόλη, θα ανοίξει τις πύλες της για ένα φανταστικό ταξίδι στην εποχή των Χριστουγέννων, αλλά με την τήρηση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Για 17η φορά στην πόλη της Δράμας οργανώνεται και φέτος το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της χώρας, με μία σύνθεση δράσεων όπως: τέχνες, μουσική, χειροτεχνία, χορός, εικαστικά, φωτογραφία, κινηματογράφος, γαστρονομία και άλλες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που θα συνθέσουν, όπως κάθε φορά, ένα μοναδικό σκηνικό.

Νεράιδες, ξωτικά, τάρανδοι, καλικάντζαροι, χιονάνθρωποι, αλλά και ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης, ζουν σ’ ένα μέρος που… μυρίζει Χριστούγεννα.

Η ατμόσφαιρα της πιο «μαγικής» γιορτής του χρόνου, τρυπώνει μέσα σε ξύλινα σπιτάκια, βγαίνει από τις καμινάδες και φτάνει ακόμη και στα πιο ψηλά δέντρα, από εκεί κάνει βουτά στις φωτισμένες λιμνούλες, πηδά από νούφαρο σε νούφαρο και, συνοδευόμενη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ακολουθεί διαδρομές από γέφυρες και μονοπάτια, παρασύροντας στον ρυθμό των ημερών, όλους όσους βρίσκονται εκεί, μικρούς και μεγάλους.

Ο Δημοτικός Κήπος και η κεντρική πλατεία της Δράμας, μεταμορφώνονται σε παραμυθένια σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες σε πρωταγωνιστές, σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Φέτος, οι δράσεις που θα μπορέσουν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι επισκέπτες της Ονειρούπολης είναι μεταξύ άλλων, το σπίτι του Άη Βασίλη, το Ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, το σπιτάκι του παραμυθιού, το ξυλουργείο του Άη Βασίλη, εργαστήρι πειραμάτων, Μαγική Σκηνή κ.α.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2021 – 2022 by Ονειρούπολη – Το Χωριό του Αη Βασίλη – Issuu


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑