Lifestyle

Published on September 21st, 2022 | by fileto

0

Τι κάνει ο Καβαλιώτης Νικόλας του Κωνσταντίνου & Ελένης;

Ο Στέργιος Νένες είναι Καβαλιώτης και γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1972. Είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και εκπαιδευτής μοτοσυκλετιστών και το 2018 ξεκίνησε να εργάζεται ως οδηγός της Uber.

Της: Έπης Τρίμη

Ο Στέργιος Νένες δούλευε εκτός του χώρου της υποκριτικής πολύ πριν έρθει η επιτυχία του Κωνσταντίνου και Ελένης. Αρχικά ανέλαβε θέσεις μάρκετινγκ σε μεγάλες πολυεθνικές, ενώ ήταν από τους πρώτους που εργάστηκαν στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας Panafon, όταν ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα.

Η επαφή πίσω από τις κάμερες

Η επαφή του με την τηλεόραση μάλιστα ξεκίνησε πίσω από τις κάμερες. Ανέλαβε χρέη «δημοσκόπου» για το τηλεπαιχνίδι του MEGA, «Κόντρες» που παρουσίαζε ο Βλάσης Μπονάτσος το 1992.

Το τηλεπαιχνίδι που επανήλθε δύο φορές στον αέρα, την πρώτη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πολλά χρόνια αργότερα με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, καλούσε τους παίκτες να βρουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις πολιτών σε μια σειρά από ερωτήματα.

Ο κύριος Νένες λοιπόν αναλάμβανε να συλλέξει αυτές τις απαντήσεις πριν από κάθε παιχνίδι.Την περίοδο της άνθησης των ριάλιτι στην τηλεόραση, βρέθηκε στην ομάδα μεγάλων παραγωγών του MEGA, ξεκινώντας από το πρώτο ριάλιτι εγκλεισμού, το Bar και συνεχίζοντας τη συνεργασία στις εκπομπές που ακολούθησαν, όπως το Party και τη «Φάρμα».

Αγαπήθηκε από τον ρόλο του Νικόλα Βαρθακούλια

Ο Στέργιος Νένες αγαπήθηκε από τον ρόλο του Νικόλα Βαρθακούλια στην τηλεοπτική σειρά του ANT1, Κωνσταντίνου και Ελένης με την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα.

Μεταξύ άλλων το 2019 έγινε συντελεστής του τρίτου κύκλου του ελληνικού MasterChef στο ρόλο του story editor.

«Είναι σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες με τη Βλαχοπούλου» μας λέει για την απρόσμενη επιτυχία του Κωνσταντίνου και Ελένης, που όπως παρατηρεί συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια και παρόλα αυτά εξακολουθεί να προβάλλεται στην τηλεόραση.

Στην ερώτηση αν φαντάζονταν τότε μια τόσο μεγάλη επιτυχία, ο Στέργιος Νένες απαντά:«Δεν το περιμέναμε αυτό που συνέβη. Είναι αστείο γιατί τότε είχαμε υπογράψει συμβόλαιο πως δεν θα πληρωθούμε για τις 10 πρώτες επαναλήψεις». Φυσικά οι ηθοποιοί του Κωνσταντίνου και Ελένης έχουν χάσει πλέον το μέτρημα, καθώς η σειρά δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται από τότε.

Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας σύμφωνα με τον Στέργιο Νένε;

Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως εκείνο που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ήταν η ελευθερία που δόθηκε μεταξύ άλλων, και στους ρόλους που πλαισίωναν τους πρωταγωνιστές, όπως ο δικός του.

Τονίζει, επίσης, πως οι αναφορές στο εν λόγω σήριαλ στη Χάρλεϊ και ο «μηχανόβιος» μπάρμαν, προέκυψε από το γεγονός πως ο ίδιος είχε τρέλα με τις μηχανές.

Παράλληλα ο Στέργιος Νένες από το 2008 που έχει αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής ασχολείται επαγγελματικά με τις μηχανές. Έχει γίνει εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha και δίδασκε μεταξύ άλλων, τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

ΠΗΓΗ enimerotiko.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑