Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 17th, 2024 | by fileto

0

Το όχημα του διακινητή εμβόλισε το περιπολικό

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Ορεστιάδας Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα εννιά (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο εμβόλισε με το όχημά του το περιπολικό, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός και συνέχισε την πορεία του.

Τελικά το όχημα εξετράπη εκτός της οδού και ακινητοποιήθηκε, ενώ ακολούθως ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Σημειώνεται ότι όπως διαπιστώθηκε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 14-2-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

φωτο: αρχειο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑