Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 4th, 2022 | by fileto

0

Κατσιμίγας καρφώνει Τσαλικίδη για την Σύγκλιση ΣΟΠΠ!

Με ανακοίνωσή της η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ παράταξη με επικεφαλής τον Κώστα Κατσιμίγα στην ΠΑΜ-Θ αναφέρει:

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΠΙΚΙΟ.

Ουδέποτε εστάλη πρόσκληση για έκτακτη σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου πολιτικής προστασίας με αφορμή την πυρκαγιά στο Παπίκιο όρος του Ν. Ροδόπης που μαίνεται εδώ και 13 ημέρες και μπήκε ήδη και στη Βουλγαρία.

Αυτό προκύπτει από σημερινή ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ του επικεφαλής ης παράταξης Κώστα Κατσιμίγα και μέλους του ΣΟΠΠ Ροδόπης και της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ.

Φυσικά η είδηση της Σύγκλησης του ΣΟΠΠ Ροδόπης παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου και του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγου Χρήστου Λαμπρή δεν υπήρξε εφεύρημα των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ της Περιφέρειας μας, αλλά γνωστοποιήθηκε από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη.

Το γεγονός αποδεικνύει περίτρανα την προχειρότητα και την έλλειψη σοβαρότητας με την οποία αντιμετώπισε την πυρκαγιά η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ η οποία παρέμεινε απλός θεατής για αρκετές ημέρες μέχρι που η φωτιά πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Οι Βούλγαροι βρίσκονται ήδη σε απόγνωση και ψάχνουν μάταια να βρουν διαύλους επικοινωνίας με την ελληνική πλευρά, πράγμα που γινόταν με μεγάλη επιτυχία μέχρι το όχι και τόσο μακρινό 2014. Γιατί άραγε;

Βροχή προβλέπεται το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Αναμένουμε την έκδοση Δελτίου Τύπου με το οποίο η Διοίκηση της ΠΑΜΘ και ο κος Τσαλικίδης θα μας γνωρίζουν ότι η βροχή έρχεται κατόπιν ενεργειών τους.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι του δημοσιογράφου Τέλη Κελεσίδη από αναρτήσεις του στο FB.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑