Stuttgart

Published on November 8th, 2023 | by fileto

0

Blechexpo: Διεθνής έκθεση για επεξεργασία λαμαρίνας

Η 16η Blechexpo, διεθνής εμπορική έκθεση για τη λαμαρίνα, μαζί με την 9η Schweisstec, διεθνή εμπορική έκθεση για τη συνένωση τεχνολογίας, υπόσχονται μερικά υπερθετικά: εννέα πλήρως κρατημένες αίθουσες στο εκθεσιακό κέντρο της Στουτγάρδης, ένα γεμάτο πρόγραμμα υποστήριξης και εντυπωσιακές υποβολές για τα «καλύτερα βραβεία 2023».

Το highlight του κλάδου από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου 2023

Το ζεύγος εμπορικών εκθέσεων Blechexpo/Schweisstec αντιπροσωπεύει πλήρεις ακολουθίες διεργασιών σύγχρονης και αδιάβροχης επεξεργασίας λαμαρίνας και επομένως είναι ένα ιδιαίτερα αναγνωρισμένο γεγονός στους επαγγελματικούς κύκλους. «Εννέα πλήρως κρατημένες αίθουσες, τεράστιο ενδιαφέρον για την εμπορική έκθεση, απίστευτος δυναμισμός», συνοψίζει την τρέχουσα κατάσταση ο Georg Knauer, project manager της Blechexpo/Schweisstec στον διοργανωτή της εμπορικής έκθεσης Schall. «Θα είναι συναρπαστικό, κυρίως χάρη στο ευρύ και υψηλής ποιότητας πρόγραμμα υποστήριξης που ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή», λέει ο Knauer.

Το «καλύτερο βραβείο» κάνει τις καινοτομίες ορατές

Μια ειδική κριτική επιτροπή με γνωστούς εκπροσώπους του κλάδου θα αποφασίσει για τους νικητές, οι οποίοι θα λάβουν το «καλύτερο βραβείο» τους σε μια εορταστική εκδήλωση το απόγευμα της πρώτης ημέρας της εμπορικής έκθεσης. «Ανυπομονώ για το αξιότιμο καθήκον να είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής και είμαι πολύ ενθουσιασμένος με όλες τις υποβολές. Η ψηφιοποίηση, η βιωσιμότητα και η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα τεχνολογικά κορυφαία σημεία.

Το βραβείο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιαστούν νέες καινοτομίες και στη συνέχεια να επωφεληθείτε από την υψηλή εμβέλεια των μέσων ενημέρωσης και την αυξανόμενη δραστηριότητα παρακολούθησης», λέει το μέλος της κριτικής επιτροπής Philipp Leinhäupl, σχεδιαστής στο τμήμα τεχνολογίας σφράγισης και διαμόρφωσης στη Siemens. Ο Robin Kurth, επικεφαλής του ομίλου για τη διαμόρφωση μηχανών στο Fraunhofer IWU, ανυπομονεί επίσης για τις υποβολές: «Οι καινοτομίες στην τεχνολογία παραγωγής συχνά βρίσκονται σε τεχνικές λεπτομέρειες που παραμένουν κρυφές στους ξένους.

Το βραβείο όχι μόνο καθιστά τέτοιες καινοτομίες ορατές, αλλά ενθαρρύνει επίσης την ανταλλαγή και την έμπνευση – σημαντικά δομικά στοιχεία για τη διατήρηση και την επέκταση μιας τοποθεσίας υψηλής τεχνολογίας.

Το γεγονός ότι το βραβείο απονέμεται ως μέρος του διάσημου Blechexpo/Schweisstec είναι μια μεγάλη ώθηση για ακόμη περισσότερη καινοτομία στον κλάδο.” Οι εκθέτες μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τις 31 Ιουλίου 2023 μέσω του www.blechnet.com ή του www.maschinenmarkt-awards de/blechexpo.

Εξαιρετικό πρόγραμμα υποστήριξης

Ο κλάδος ανυπομονεί για τους νικητές της πρώτης θέσης του «Best Award 2023». Το υπόλοιπο του προγράμματος υποστήριξης είναι επίσης εντυπωσιακό και θα προσελκύσει πολλούς εμπορικούς επισκέπτες στη Στουτγάρδη:

Το μεσημέρι της πρώτης ημέρας της εμπορικής έκθεσης, το «Blechexpo Stahl Convent 2023» θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του φόρουμ στην Αίθουσα 10.

Το θέμα του επικεντρώνεται στις «προκλήσεις στις αγορές χάλυβα το 2023».

Το συνέδριο διοργανώνεται από το πρακτορείο Stahl-kommunikation. Ένα συνέδριο «futureSteel» σε συνεργασία με την Marketsteel Media από το Ντίσελντορφ ετοιμάζεται για τη δεύτερη μέρα της εμπορικής έκθεσης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – YIANNIS DIMITRIADIS


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑