Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 9th, 2023 | by fileto

0

Δυναμικά και ο Ξ. Κροκίδης με τον Μάκη Παπαδόπουλο

«Η συστράτευση του Ξενοφώντα Κροκίδη θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές στην Τοπική μας Αυτοδιοίκηση» αναφέρει ο Μάκης Παπαδόπουλος!

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής: «Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή του αγαπητού μας γιατρού Ξενοφώντα Κροκίδη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ο Ξενοφών Κροκίδης είναι γιατρός Παθολόγος και Διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Αποτελεί ένα πολύ μεγάλο επιστημονικό και κοινωνικό “κεφάλαιο” για τον τόπο μας, καθώς έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και σήμερα είναι Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας.

Η επιστημονική, κοινωνική και εθελοντική του δράση έχουν συμβάλει καθοριστικά τα τελευταία χρόνια στη δημιουργία σημαντικών δομών στήριξης και πρωτοβουλιών ιατρικής και κοινωνικής φροντίδας των δημοτών στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας.

Ο Ξενοφών Κροκίδης είχε και έχει πάντα θαρραλέες και καινοτόμες απόψεις και θέσεις για τα θέματα της τοπικής μας κοινωνίας και ανάπτυξης, και δε φοβάται να τις εκφράσει κόντρα σε αντιλήψεις που κρατούν τον τόπο μας σε υστέρηση.

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι η παρουσία του Ξενοφώντα Κροκίδη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα επηρεάσει καθοριστικά την πορεία των τοπικών μας πραγμάτων και των σημαντικών αποφάσεων που πρέπει να λάβουμε, για να πάμε την Καβάλα και τους Φιλίππους ψηλά!

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Ξενοφώντα Κροκίδη για τη φιλία του όλα αυτά τα χρόνια, τη στήριξή του και κυρίως για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑