Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 4th, 2022 | by fileto

0

Απατεώνας έφαγε τις οικονομίες μιας γριούλας στην Καβάλα

Ακόμη μια ηλικιωμένη εξαπατήθηκε από απατεώνα που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της στο σπίτι της στην πόλη της Καβάλας, της συστήθηκε ως γιατρός και της είπε ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί σε τροχαίο και ζητά από αυτήν να πληρώσει για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η τρομοκρατημένη γριούλα δεν αντιλήφθηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα και συμφώνησε να βάλει σε μια τσάντα ό,τι είχε και δεν είχε, δηλαδή 17.000 δολάρια και 1.200 ευρώ σε μετρητά, καθώς και τα χρυσαφικά της και άλλα τιμαλφή και να την αφήσει έξω από το σπίτι της!

Όταν η κόρη της επικοινώνησε μαζί της και αντιλήφθηκε ότι την εξαπάτησαν, η τσάντα με το πολύτιμο περιεχόμενο είχε κάνει φτερά. Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καβάλας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Απάτη και σε βάρος επιχειρηματία στην Ξάνθη

Δεν υποψιάστηκε ο άνθρωπος της τηλεφώνησε λέγοντάς της ότι θέλει να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της για τις υπηρεσίες που πρόσφερε, μια επιχειρηματίας στην Ξάνθη. Έτσι, όταν της ζήτησε τα στοιχεία του λογαριασμού της για να καταβάλλει το ποσό, του τα έδωσε παραχωρώντας του έτσι πρόσβαση στις καταθέσεις της. Πολύ αργότερα, η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι είχαν μεταφερθεί από τον λογαριασμό της σε άλλον 6.000 ευρώ και υπέβαλε καταγγελία για απάτη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑