Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 29th, 2023 | by fileto

0

Εικόνα διάλυσης στο Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜ-Θ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Περιφερειακή Σύνθεση

«Το “συνεργατικό σχήμα” στην διοίκηση της Περιφέρειας που λειτούργησε επί 3.5 χρόνια είχε ως μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και τίποτα παραπάνω», αναφέρει η ανακοίνωση

«Εικόνα διάλυσης παρουσίασε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ το συνεργατικό σχήμα της διοίκησης, αφού είδαμε Συμβούλους της παράταξης Σιμιτσή) να υποβάλλουν επερωτήσεις προς… τη Διοίκηση!», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η περιφερειακή παράταξη, Περιφερειακή Σύνθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο διοικητικός πυρήνας Μέτιου έχει αποβάλει τους συνεργαζόμενους και αποδεικνύει περίτρανα τους ισχυρισμούς της Περιφερειακής Σύνθεσης ότι το «συνεργατικό σχήμα» που λειτούργησε επί 3.5 χρόνια είχε ως μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και τίποτα παραπάνω».

Η Περιφερειακή Σύνθεση κατήγγειλε ότι οι απαντήσεις που έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κωνσταντίνος Κουρτίδης, σχετικά με τις πέντε επερωτήσεις που έθεσε ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιρφάν Χατζηγκενέ, ήταν πλήρως ανεπαρκείς. Όπως σημειώνεται, «δεν δόθηκε καμία ουσιαστική απάντηση και η στάση του αντιπεριφερειάρχη κατέδειξε περίτρανα την ένδεια και την ανικανότητα της διοίκησης να ασχοληθεί με ζητήματα που αφορούν ουσιαστικά την καθημερινότητα των πολιτών».

Οι πέντε επερωτήσεις αφορούσαν στα: Πυροσβεστικό κλιμάκιο ορεινής Ξάνθης, Κτιριακό πρόβλημα μειονοτικού Γυμνασίου – Λυκείου Ξάνθης, Αρμοδιότητες ειδικού συμβούλου Μουσταφά Μουσταφά, λειτουργία ΣΟΠΠ ΠΕ Ξάνθης, Διαγωνισμός αδειών ταξί ΠΕ Ξάνθης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑