Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 30th, 2022 | by fileto

0

Επικίνδυνοι ελιγμοί στην καταδίωξη διακινητών

Συνελήφθησαν χθες (29-10-2022) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, έξι (6) ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, ενώ οι άλλοι τέσσερις δράστες εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών.

Σημειώνεται ότι και οι δύο οδηγοί των παραπάνω αυτοκινήτων στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ ο οδηγός του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Επιπλέον από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι για το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε έχει δηλωθεί κλοπή την 28 και 29-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Ξάνθης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑