Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 21st, 2021 | by fileto

0

Η Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας στον Alexander Haditaghi

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική δημοπρασία (e-Auction IX) με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστοτόπου www.e-publicrealestate.gr για την αξιοποίηση του παραθαλάσσιου ακινήτου στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία στο πλαίσιο του e-Auction IX που διενεργήθηκε σήμερα και δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον προσφορών και διαφάνειας με την τελική προσφορά να είναι κατά 103,3% αυξημένη σε σχέση με την τιμή εκκίνησης, η οποία είχε διαμορφωθεί στα 9,1 εκατ. ευρώ.

Πλειοδότης αναδείχθηκε ο κ. Alexander Haditaghi με το τίμημα να διαμορφώνεται στα 18,5 εκατ. ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να συγκληθεί το επόμενο διάστημα για την επικύρωση του αποτελέσματος του e-Auction ΙΧ. 

Το ακίνητο στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας αποτελείται από δύο όμορα παραθαλάσσια οικόπεδα, συνολικής επιφάνειας 149,733 στρέμματα.

Το ακίνητο, χωροθετημένο στον απαράμιλλης ομορφιάς κόλπο του Παληού, είναι επίπεδο, έχει αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μ. και διαθέτει απεριόριστη θέα στον κόλπο της Καβάλας και στα ανατολικά παράλια της νήσου Θάσου.

Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ενώ ο παραλιακός δρόμος που συνδέει τη Νέα Ηρακλείτσα με την πόλη της Καβάλας διέρχεται από το δυτικό της όριο. Η απόσταση του από την Καβάλα είναι 14 χλμ., από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” της Καβάλας 45 χλμ. και 140 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Τα πλησιέστερα λιμάνια είναι η Καβάλα και η Νέα Πέραμος (2,5 χλμ.).

Η Νέα Ηρακλείτσα είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός που συνδυάζει χρήσεις τουρισμού και αναψυχής, και ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, αποτελεί περιοχή παραθεριστικής κατοικίας. Αποτελεί πόλο έλξης τουριστών από την Βόρεια Ελλάδα, τις χώρες της Βαλκανικής και την Ευρώπη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑