Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 30th, 2022 | by fileto

0

Αφού το λέει ο Δάμωνας… κάτι ξέρει

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΙΕ…

Αναλυτικά, το μέλος Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Δάμων Δαμιανός δήλωσε:

«Επειδή έχω δουλέψει με τον Ιλχάν Αχμέτ και παλεύουμε από το 2018 γι’ αυτό το θέμα, ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια για να ξέρει ο κόσμος που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα.

Το θέμα της αποζημίωσης στα καπνά όταν εμείς το παραλάβαμε προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία που έγινε με τους καπνοπαραγωγούς και τον μπασμά ήταν πεθαμένο. Δόθηκε μια αποζημίωση της τάξεως των 100 ευρώ το 2018 και έκτοτε το παιχνίδι τελείωσε. Δεν υπήρχε πουθενά καμία αποζημίωση γραμμένη.

Επιδιώξαμε με τον Ιλχάν να έρθουν οι λεγόμενες κρατικές οικονομικές ενισχύσεις προκειμένου να αποζημιωθούν από εκεί οι καπνοπαραγωγοί μας. Τρέξαμε σε υπουργεία, στις Βρυξέλλες προκειμένου να τους πούμε ότι η Θράκη πεθαίνει και ο κόσμος εγκαταλείπει τα χωράφια του και μεταναστεύει.

Το φέραμε εκεί το θέμα ώστε να ανακοινώσει ο Υπουργός κ. Λιβανός τον Νοέμβριο του 2021 την αποζημίωση των 90 ευρώ ανά στρέμμα ως κορωνο-ενίσχυση. Αυτή τη στιγμή αργεί η ενίσχυση, πράγματι υπάρχει καθυστέρηση. Αλίμονο στην κυβέρνηση της ΝΔ αν δεν υλοποιήσει την υπόσχεση της. Αλίμονο, γιατί θα βρει μπροστά της όλους τους καπνοπαραγωγούς της Θράκης, οι οποίοι θέλουν να λάβουν την ενίσχυση που δικαιούνται.

Την ενίσχυση δεν την κέρδισε κανένας ΣΥΡΙΖΑ και δεν ήρθε με τον αυτόματο πιλότο. Δεν υπάρχουν πια σωτήρες, δεν υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι θα έρθουν ξανά στην κυβέρνηση και θα κάνουν αυτά που δεν έκαναν όταν κυβερνούσαν και βεβαίως, δεν πρέπει να νομίζουν ότι ο κόσμος είναι εύκολοι δέκτες ανέξοδων υποσχέσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά δεν θα είναι κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές αλλά θα είναι τρίτο κόμμα, πίσω από το ΠΑΣΟΚ το οποίο θα είναι δεύτερο».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑