Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 16th, 2022 | by fileto

0

Στο συγγενικό περιβάλλον ψάχνει η Αστυνομία…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 52ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

Προσωπικές διαφορές φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία στη Χρυσούπολη Νέστου Καβάλας, με θύμα έναν 52χρονο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του iefimerida.gr, οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 52χρονου θύματος, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας είχε ανοιχτές διαφορές, που «πυροδότησαν» τη δολοφονική επίθεση, στη Χρυσούπολη Νέστου.

Οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30 σήμερα, Παρασκευή, άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δολοφόνων του 52χρονου στην Καβάλα
Η Αστυνομία συγκεντρώνει μαρτυρίες, καθώς στο εργοστάσιο φαίνεται ότι υπήρχαν εργάτες την ώρα που δολοφονήθηκε ο 52χρονος. Παράλληλα οι Αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ενδεχομένως είχαν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Τέλος, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την αναζήτηση του δράστη (ή των δραστών) της άγριας δολοφονίας.

Πηγή: iefimerida.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑