Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 12th, 2023 | by fileto

0

Δυναμικά για δήμαρχος Ξάνθης ο Στράτος Κοντός

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Γιάννη Κοκκαλίδη στην ιστοσελίδα του, “ο Στράτος Κοντός θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης”, με βάση δημοσκόπηση που έκανε η εταιρεία δημοσκόπησης MRB το Σάββατο στην πόλη της Ξάνθης αλλά και στην Σταυρούπολη όπου ο ίδιος είναι και ψάλτης στην εκεί εκκλησία.

Το δημοσίευμα από την ώρα που προβάλλεται μάλιστα από ΜΜΕ φιλικά προσκείμενα εκτός από τον Στράτο Κονό, τόσο προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη  Τσέπελη όσο και στον Μανώλη Φανουράκη,κρίνεται ιδιαίτερα αξιόπιστο. 

-Οπότε εμείς θα ευχηθούμε καλή επιτυχία και στους 4 υποψήφιους Δημάρχους Ξάνθης

Yποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Στράτος Κοντός σύμφωνα με εταιρεία δημοσκόπησης.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Γιάννη Κοκκαλίδη (Θεσσαλονικιός) που διαθέτει και λειτουργεί στο σπίτι του μαζί με τον γιο του Βασίλη εκτός από την ιστοσελίδα και τον ραδιοφωνικό σταθμό Super και την ιστοσελίδα Xanthi-Daily, αναφερει επί λέξη τα  παρακάτω: 

Πλησάζουν οι εκλογές στον Δήμο Ξάνθης και αν υπάρχει κάτι για το οποίο περιμένουν οι περισσότεροι είναι το τι στάση θα κρατήσει ο Αλέκος Κοντός και το αν τελικά ο γιός του Στράτος θα είναι υποψήφιος.

Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να ταράξει τα νερά η εταιρεία δημοσκόπησης MRB η οποία έχει ξεκινήσει δημοσκόπηση για τον Δήμο Ξάνθης και συγκεκριμένα για τον πιο Δήμαρχο θα ήθελαν οι δημότες.

Η είδηση είναι ότι ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους εκτός των ονομάτων του Μανώλη Τσέπελη, Σάββα Μελισσόπουλου και Μπάμπη Δημαρχόπουλου, η έγκυρη εταιρεία δημοσκόπησης MRB είχε και το όνομα του Στράτου Κοντού μέσα.

Κάτι τέτοιο αποδεικνύει ότι παρόλο που δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα θα είναι τελικά υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ξάνθης ο Στράτος Κοντός εκτός αν η δημοσκόπηση κρύβει απο πίσω κάτι άλλο.

πηγη: Xanthi,Daily


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑