Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 28th, 2023 | by fileto

0

10 συλλήψεις για ναρκωτικά στην ΑΜ-Θ

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως και 28-6-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Καβάλας και Δράμας, οκτώ ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν εννέα ξεχωριστές δικογραφίες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο οικίες και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά 354,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τρεις θρυμματιστές, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν οκτώ ημεδαποί σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής, της Καβάλας και της Δράμας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς επίσης και δύο αλλοδαποί στην Καβάλα, οι οποίοι φέρεται να δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 340,2 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις εννέα υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής, Καβάλας και Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑