Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 29th, 2023 | by fileto

0

Ευθύνες στον Παπαεμμανουήλ για το Φαλακρό!

ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Στα λεγόμενα του απολογισμού του αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ σχετικά με το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, απαντάει η παράταξη της «Περιφερειακής Σύνθεσης» του κ. Τοψίδη, ο οποίος και αναλαμβάνει από 1 Ιανουαρίου νέος περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Το δελτίο Τύπου το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η «Περιφερειακή Σύνθεση» έχει τίτλο: «Κωλυσιεργίες στη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού», και επισημαίνει μεταξύ άλλων  ότι υπήρξε «απροθυμία» από την πλευρά του κ. Παπαεμμανουήλ αλλά και του περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Μέτιου «να επιτελέσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις» για την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού. Και όπως καταλήγει, «Το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού θα μείνει κλειστό τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με υπογραφή Παπαεμμανουήλ».

Αναλυτικότερα, στο δελτίο Τύπου της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» που θα είναι πλέον η νέα περιφερειακή αρχή, αναφέρονται τα εξής:

[Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κωλυσιεργεί αδικαιολόγητα αναφορικά με την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στη Δράμα για την φετινή σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι ζητήσαμε τις ενέργειες τους με σχετική επιστολή (κοινοποιήθηκε στις 11-12-2023) και παρά τις προφορικές οχλήσεις τόσο στον κο Μέτιο, όσο και στον κο Παπαεμμανουήλ, διαπιστώνεται απροθυμία από την πλευρά τους να επιτελέσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, ώστε να προετοιμαστεί η λειτουργία του ΧΚΦ και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Με διάφορες προφάσεις απέφυγαν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, ωστόσο, βρήκαν χρόνο να υπογράψουν σύμβαση διαφημιστικής προβολής του Χιονοδρομικού Κέντρου, ύψους άνω των 10.000 € και αυτό προκαλεί σίγουρα αλγεινή εντύπωση.

Σε κάθε περίπτωση, κρίνουμε σκόπιμο να ενημερώσουμε ότι η διοίκησή μας, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων θα πράξει τα δέοντα για την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στην ΠΕ Δράμας, και να θέσουμε σε γνώση όλων το γεγονός ότι εξαιτίας της αδράνειας της απερχόμενης διοίκησης έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση που λειτουργεί αρνητικά για την τοπική οικονομία της ΠΕ Δράμας. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού θα μείνει κλειστό τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με υπογραφή Παπαεμμανουήλ.]


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑