Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 17th, 2022 | by fileto

0

Θρήνος στην κηδεία του εργοδηγού…

Δεν έχει τέλος το θρίλερ της δολοφονίας του 52χρονου πατέρα απο την Χρυσούπολη Νέστου, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας εντείνονται.

Συντετριμμένοι φίλοι και στενοί συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο σήμερα στις 10 το πρωί, στον άνθρωπο τους, περιμένοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που τους βασανίζουν.

Όλοι λένε πως ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος και ευγενικός, που δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

«Πρίν απο λίγο αποχαιρετήσαμε τον ανιψιό μου. Δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε. Είδα τα παιδιά του, είδα τη γυναίκα του που βρήκε το κουράγιο να έρθει με το καροτσάκι της στην κηδεία. Τι λόγια να τους πω για να τους παρηγορήσω; Είναι εύκολο; Έχουμε τρελαθεί όλοι. Αυτός που το έκανε, όποιος είναι, πρέπει να τιμωρηθεί. Και η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. 

Εγώ θα σταθώ δίπλα και στα παιδιά του και στη σύζυγο του. Θα είμαι εκεί για ό,τι χρειαστούν και θα κάνω ό,τι μπορώ. Δεν θα τους αφήσω», δήλωσε φανερά συγκλονισμένος ο θείος του θύματος, Λευτέρης Νικηφορίδης.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία και τις καταθέσεις που έχει λάβει για να μπορέσει να φτάσει στην άκρη του νήματος και να ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑