Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 6th, 2022 | by fileto

0

Οικογενειακή τραγωδία στις Πηγές Νέστου

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022, άνδρας 55 χρόνων φέρεται να στραγγάλισε την, κατά αρκετά χρόνια νεότερη γυναίκα του 45 χρόνων, και μετά να κάλεσε την Αστυνομία στις 00:30, και είπε στον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος «έκανα κακό στη γυναίκα μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τελικά κάλεσε την αστυνομία και παραδόθηκε.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμαρκείο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

Ενδειξη ότι επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό του ήταν το γεγονός ότι οι άνδρες των αρχών τον βρήκαν με αίματα και τους καρπούς του.

Συνελήφθη και αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύεται  φρουρούμενος.

Το έγκλημα στις Πηγές έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει μέχρι τώρα δικαιώματα.

«Χθες το απόγευμα, αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν.

Έχουν δύο παιδιά και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα για να καταλάβει το χωριό ότι κάτι συμβαίνει.

Όλοι έχουμε σοκαριστεί γιατί η γυναίκα ήταν αξιόλογη και αγαπητή στη γειτονιά. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους, λένε στο protothema.gr

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑