Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 4th, 2023 | by fileto

0

Το aftodioikisi προβλέπει ήττα Μέτιου στην ΑΜ-Θ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες «ζυμώσεις» έχουμε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΑΜΘ), ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Εκεί καταγράφεται δημοσκοπικά μια χαμηλή ικανοποίηση  για το πρόσωπο του περιφερειάρχη Χρ. Μέτιου, με τις προβλέψεις να λένε ότι όποιος πάει μαζί του στο Β’ γύρο, θα τον καταποντίσει.

Ωστόσο οι ισορροπίες και το πάζλ των υποψηφίων στην περιοχή, είναι ακόμη υπό διαμόρφωση.

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης, προερχόμενος από τη ΝΔ, φαίνεται να απειλεί ευθέως τον νυν περιφερειάρχη, αλλά υπάρχει ο παράγοντας… ΠΑΣΟΚ που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Το ΠΑΣΟΚ που, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, σχεδιάζει να κατεβάσει υποψηφίους σε όλους τους μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες και όχι να μπει στη λογική των συνεργασιών, θα αναζητήσει ένα νέο πρόσωπο, ικανό να συσπειρώσει ψηφοφόρους.

Η απόσυρση του Γιώργου Πετρίδη (πρώην δημάρχου Κομοτηνής) από τη διεκδίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ, ανοίγει δρόμο «επιλογών» και θα αναζητηθεί ένας επικεφαλής με καλές πιθανότητες να περάσει στον 2ο γύρο, όπου εκεί θα μπορεί να «χτυπήσει» και να κερδίσει τον Μέτιο.

Η επιλογή αυτή, αν γίνει, θα αλλάξει τη στρατηγική και για τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα, οι πληροφορίες λένε ότι θα στηρίξει τον Χρήστο Καραγιαννίδη, πρώην βουλευτή και μέλος της Κίνησης των 53+

Δείτε σχετικά:

ΑΜΘ -Δημοσκόπηση aftodioikisi.gr: Αρνητική εικόνα για Μέτιο -Ποιοι δήμαρχοι κινδυνεύουν (πίνακες)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑