Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 16th, 2022 | by fileto

0

2 Διακινητές – 11 Λαθρομετανάστες στον Έβρο

Συνελήφθησαν χθες (15-11-2022) το μεσημέρι, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Αλεξανδούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου στο ύψος του οικισμού Προβατώνα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μεταφέροντας παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑