Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 27th, 2022 | by fileto

0

Ιούλιο ανοίγουν τα λουτρά των Θερμών!

Στο στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες και οι παρεμβάσεις από πλευράς του Δήμου Μύκης, στα ιαματικά Λουτρά των Θερμών, τα οποία σήμερα υπολειτουργούν υπο την έννοια ότι λειτουργεί μόνο το σκέλος των ιδιωτών. Ωστόσο, όπως εξηγεί μιλώντας στην «Θ» ο Δήμαρχος Μύκης κ. Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν, η έναρξη της πλήρους λειτουργίας αναμένεται τον επόμενο μήνα (σ.σ. τέλη Ιουνίου – αρχές Ιουλίου) και θα απομείνουν μόνον οι ανοικτές «πισίνες» ως τελευταίο παραδοτέο.

Προς στιγμήν, έχει τελειώσει και το θέμα με τις «Ιαματικές Πηγές Ελλάδας ΑΕ», αφού απεστάλη και γραπτώς η αρνητική απάντηση για συνεργασία.

Τέλος, ο Δήμαρχος Μύκης, αναφέρει ότι θα τοποθετηθεί και βρύση στα Λουτρά, προκειμένου οι επισκέπτες να παίρνουν και πόσιμο – και ιαματικό –  νερό μαζί τους.

Εν τω μεταξύ, χθες ολοκληρώθηκε και η αλληλογραφία σχετικά με την δημοπρασία των δύο λεωφορείων για την μετάβαση δημοτών από απομακρυσμένες περιοχές, όπου το ΚΤΕΛ δεν περνά σε καθημερινή βάση, ενώ δεν αποκλείεται η αρχή να γίνει με το μικρό λεωφορείο του Δήμου Μύκης.

ΠΗΓΗ: thraki.com.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑