Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 11th, 2022 | by fileto

0

Τρίβει τα χέρια του ο Χρήστος Μέτιος

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ

Το καλύτερο σενάριο για τον νυν περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο είναι το να επιλέξουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ως κοινό υποψήφιο για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ τον πρώην υπουργό του ΓΑΠ, Γιώργο Πεταλωτή!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, aftodioikisi.gr, αναφέρει»: «παρότι η προτεραιότητα είναι η βουλευτικές εκλογές (σ.σ. άλλωστε προηγούνται και χρονικά) στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε συζητήσεις, κάποιες από τις οποίες έχουν ήδη καταλήξει, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 13ης Οκτωβρίου 2023.

Προτεραιότητα της Επιτροπής υπό τον Χρήστο Σπίρτζη, που έχει συσταθεί στην Κουμουνδούρου (σ.σ. συμμετέχουν οι Κώστας Ζαχαριάδης, Ράνια Σβίγκου, Κατερίνα Κνήτου και Κατερίνα Νοτοπούλου), είναι, βεβαίως, οι περιφέρειες και οι μεγάλοι δήμοι αλλά και οι συνεργασία με το αιρετούς που έχουν προέλευση το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ.

Για το λόγο αυτό ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις:

-Για την Περιφέρεια Αττικής με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

-Για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τον δημοσιογράφο και διευθυντή του MEGA Σταμάτη Μαλέλη.

-Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού Κώστα Μπαργιώτα αλλά και τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα.

-Για την Περιφέρεια Ηπείρου με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλο Αλμπάνη αλλά και τον Σπύρο Ριζόπουλο.

-Για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Πεταλωτή.

-Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Διονύση Τεμπονέρα αλλά και τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θάνο Μωραΐτη.

-Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τον Απόστολο Γκλέτσο.

-Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον βουλευτή Δωδεκανήσου και πρώην υπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό.

-Για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τον πρώην βουλευτή Κέρκυρας Κώστα Παυλίδη.

Αυτονόητο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει εκ νέου τον Σταύρο Αρναουτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης, ενώ ακόμη δεν υπάρχουν ονόματα για τις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου).


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑