Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 31st, 2022 | by fileto

0

Έπεσαν “ψιλές” στο Νοσοκομείο Καβάλας

ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΘΑΝΟΥΣΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Εσείς την φάγατε… φώναζε ο συγγενής και χειροδίκησε κατά γιατρού

Για μια ακόμη φορά στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας εκτυλίχθηκε ένα σοβαρό επεισόδιο, όπου ένας άνδρας 50 ετών, συγγενής γυναίκας που νοσηλευόταν στην κορωνοκλινική και κατέληξε, σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε και ήρθε στα χέρια με γιατρό, φωνάζοντάς του …εσύ την έφαγες!

Όλα αυτά έγιναν ΣΉΜΕΡΑ πρωί της Τετάρτης στο γενικό νοσοκομείο της Καβάλας, και μετά το πρώτο σοκ γιατροί και νοσηλευτές κάλεσαν την Αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον 50χρονο, ενώ ο γιατρός του υπέβαλλε μήνυση.

Το επεισόδιο έγινε γνωστό ύστερα από ανάρτηση στο fb της προέδρου του Σωματείου των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας Κατερίνας Πετράκη που αναφέρει: «Ένα ακόμη περιστατικό άσκησης σωματικής και λεκτικής βίας σε βάρος ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας!

Ας ελπίσουμε αυτή την φορά στην παραδειγματική τιμωρία του δράστη, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια επεισόδια στο μέλλον, αλλά και να μεριμνήσει η διοίκηση του νοσοκομείου για ενίσχυση της ασφάλειας με περισσότερο προσωπικό».

Σχολιάζοντας το περιστατικό ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης τόνισε ότι «πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 χρονών, αντιεμβολιαστή, ο οποίος εισέβαλλε στην κλινική και άρχισε να φωνάζει «εσείς τη φάγατε». Δεν αρκέστηκε μόνο στη λεκτική επίθεση αλλά χειροδίκησε κιόλας.

Ο γιατρός του υπέβαλλε μήνυση και καλέσαμε βέβαια αμέσως την αστυνομία  η οποία τον συνέλαβε και αυτή την ώρα που μιλάμε καταθέτει στην Αστυνομία. 

Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο λένε «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας που μπαίνουν σαν τους αστροναύτες να σώσουν τους ανθρώπους τους».

Ερωτώμενος αν κατέθεσε μήνυση και η διοίκηση του νοσοκομείου είπε: «αφού κατέθεσε μήνυση ο γιατρός δεν κρίναμε σκόπιμο να καταθέσει και η διοίκηση».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑