Stuttgart

Published on November 23rd, 2023 | by fileto

0

STUTTGARTER MESSΕ HERBST: Η έκθεση αγορών & εμπειριών

Τέσσερις ημέρες το χρόνο, το Family &; Home προσφέρει ποικιλία προϊόντων, ειδικές παραστάσεις και ψυχαγωγία.

Ανακαλύψτε λιχουδιές για όσους αγαπούν τα γλυκά, πρακτικά gadgets κουζίνας και τα πάντα για νέες κατασκευές, ανακαίνιση και όμορφη διαβίωση.

Η Εμπορική Έκθεση Στουτγάρδης «Φθινόπωρο 2023» με οκτώ συναρπαστικές εκδηλώσεις ανοίγει σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, με εμβόλιμες εκθέσεις classics, family & home, gaming fair και KREATIV καθώς και το eat&STYLE ανοίγουν το Σαββατοκύριακο της εξαιρετικά μεγάλης εμπορικής έκθεσης.

Από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, τα ορυκτά, τα απολιθώματα, τα κοσμήματα, τα λαχανικά & και χωρίς, η έκθεση brass band BRAWO και η έκθεση Animal pet fair ολοκληρώνουν τον φετινό συνδυασμό εμπορικής έκθεσης.

Εδώ είναι μερικά κομμάτια εμπορικής έκθεσης στην αρχή του φεστιβάλ αναψυχής για όλη την οικογένεια.

Φιλανθρωπική εκστρατεία για το Fly & Help

Για χρόνια, η κοινότητα των ειδικών κουζίνας από το DER KREIS στο Leonberg υποστηρίζει το ίδρυμα Fly & Help, που ιδρύθηκε το 2009, για την κατασκευή σχολείων σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Αυτό γίνεται, για παράδειγμα, με την υποστήριξη ενός αγωνιστικού οχήματος, το οποίο θα είναι ένα Beetle RSR από τον White Angel το 2024 και θα συγκεντρώνει δωρεές στον 24ωρο αγώνα στο Nürburgring.

Το όχημα και ένας από τους οδηγούς, ο Bernd Albrecht, βρίσκονται στο περίπτερο της 19ης Διεθνούς Έκθεσης Κουζίνας DER KREIS στο πλαίσιο του Familie & Heim. Με την ευκαιρία αυτή, ο ιδρυτής του DER KREIS Ernst-Martin Schaible θα παραδώσει μια επιταγή δωρεάς για το Fly & Help Foundation το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 11 π.μ.

Θα διεξαχθεί επίσης ένας διαγωνισμός στον οποίο οι επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης μπορούν να κερδίσουν συμμετοχή στον 24ωρο αγώνα στο Eifel τον Ιούνιο του 2024, συμπεριλαμβανομένης της διανυκτέρευσης για δύο άτομα.

Στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε συμμετείχαν οι:

  • Heiko Sculze – Akademiedirector Blasmusikversand Baden Wurtemberg
  • Hans-Peter Zachary Manager SWR –Bigband 2023 Grammy Gewinner
  • Andreas Malle Mitglied der SWR Big Band Gewinner des Jazzpreis Baden Wurtemberg 1996 und Musiker im Grammy –Ensemble
  • Stefan Lohnert Geschaftsfuhrer Messe Stuttgart

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – YIANNIS DIMITRIADIS (Correspondent Germany)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑