Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 28th, 2022 | by fileto

0

Καταγγελία στην Δράμα για απόπειρα βιασμού 15χρονου

Kαταγγελία για απόπειρα βιασμού 15χρονου στην Δράμα, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Όπως μεταδόθηκε, το παιδί με τους γονείς του, το πρωί της Τετάρτης, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα για να υποβληθεί μήνυση για απόπειρα βιασμού, σε βάρος του συντρόφου της μητέρας ενός φίλου του 15χρονου.

Η απόπειρα βιασμού φέρεται να τελέστηκε το βράδυ της Κυριακής, οπότε ο 15χρονος πήγε για να μείνει το βράδυ στο σπίτι του συμμαθητή του.

Στην διάρκεια της νύχτας, όπως υποστηρίζει ο 15χρονος, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του, προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Πηγή: protothema.gr

ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Ανήλικος κατήγγειλε στην Αστυνομία Δράμας πως έγινε απόπειρα βιασμού του σε φιλικό σπίτι σε χωριό της Δράμας, όπου φιλοξενούνταν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ειδικότερα, ο 15χρονος κατήγγειλε πως είχε πάει στο σπίτι ενός φίλου του, όταν αποπειράθηκε να τον βιάσει ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του.

Ενημέρωσε την οικογένειά του για το περιστατικό και η οικογένειά του του μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Δράμας ώστε να καταθέσει μήνυση.

Ο 15χρονος αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή στην Καβάλα, ενώ τον παρακολουθεί και παιδοψυχολόγος.

ΠΗΓΗ: Πρωινός Τύπος Δράμας


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑